3 Ιουλ 2024 2ο ELITE SUMMER BASKETBALL CAMP Τ.Ε.Ε. 2024

2ο ELITE SUMMER BASKETBALL CAMP Τ.Ε.Ε. 2024

H ΑΟΚ Ακαδημία Αθηνών B.A.C. είναι η πρότυπη Ακαδημία μπάσκετ, που έχουν ιδρύσει από το 2008 ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Κώστας Παταβούκας και ο Γιώργος Ρεγγίνας και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 6 ετών και πάνω, έχει ως επιδίωξη να μεταλαμπαδεύσει τη συσσωρευμένη γνώση και την πολυετή εμπειρία των συνιδρυτών, να σμιλεύσει τους χαρακτήρες των παιδιών και να διαμορφώσει τη συνολική τους σχέση με τον αθλητισμό και το μπάσκετ ώστε να διέπεται από αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία, η κοινωνικότητα, η αυτοπειθαρχία, η ομαδικότητα, η πίστη σ’ ένα σκοπό, η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη.

Η ΑΟΚ Ακαδημία Αθηνών έχει δημιουργήσει τη δική της παράδοση στη διοργάνωση καλοκαιρινών Camp για παιδιά που ασχολούνται με το μπάσκετ.

Στο πλαίσιο αυτό, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, το Τμήμα Ηπείρου του ΤΕΕ και το ΤΜΕΔΕ (Ταμείο Μηχανικών Εργοληπτών Δημόσιων Έργων), συνδιοργανώνουν από 1 έως 5 Ιουλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΠΕΑΚΙ, στη Λιμνοπούλα, το 2ο Elite – ΤΕΕ Basketball Summer Camp 2024, το οποίο θα δώσει μια ακόμα ευκαιρία στα παιδιά να εξασκηθούν εντατικά με το πρόγραμμα που έχουν επιμεληθεί οι προπονητές της Ακαδημίας.

Το Camp διεξάγεται καθημερινά έως και την Παρασκευή από 17:00 έως 21:30. Στο Camp μπορούν να συμμετέχουν παιδιά, αγόρια και κορίτσια, 6 έως 18 ετών, ανεξάρτητα από την εμπειρία τους στο μπάσκετ. Τα γκρουπ θα είναι ολιγομελή και το προπονητικό πρόγραμμα θα είναι προσαρμοσμένο ανάλογα με το επίπεδο και την ηλικία των παιδιών.

Το ΤΕΕ Ηπείρου καλεί τους συναδέλφους μηχανικούς να επισκεφθούν με τα παιδιά τους το camp, καθώς στόχος μας είναι η καθιέρωσή του και η επιτυχία του, κάθε χρόνο και στην πόλη των Ιωαννίνων.